Välkommen att räkna ner till byggstart av den sista tunneln i Hagastaden!

Det händer mycket i Hagastaden nu. De första bostadshusen håller på att byggas och i april startar bygget av tunneln för Värtabanan som gör det möjligt att börja bygga hus och park ovanpå.

Stockholms stad hälsar dig välkommen att fira byggstarten av Värtabanans tunnel tillsammans med oss. Söndagen den 3 april mellan klockan 12.00 och 15.30 finns vi från Stockholms stad på plats i ett tält på Torsplan och informerar om Hagastaden. Vi bjuder på en för detta tillfälle specialdesignad tunneltårta, och startar bygget med en ceremoni kl. 13.00. Vi finns dessutom på plats både före och efter ceremonien för dig som vill veta mer om Hagastaden.

Program: 12.00 Välkommen till Öppet Hus 13.00 Nedräkningen till byggstart av Värtatunneln startas av biträdande finansborgarrådet Jan Valeskog (S) och Trafikverkets regiondirektör Helena Sundberg . 15.30 Tack för denna gång Tid: söndagen den 3 april klockan 12:00–15:30 Plats: Torsplan

Varmt välkommen!

Uppdaterad