Reflow nominerad till Svenska designpriset

Reflow. Bild: Exploateringskontoret

Reflow är en ny webbplats som låter invånarna upptäcka stadens dolda flöden.

Reflow, lanserad av Stockholms stad, är en ny webbplats som låter invånarna upptäcka stadens dolda flöden. Reflow visar stadens samspel med både lokala och globala flöden av energi, vatten och material, med exempel från Norra Djurgårdsstaden. Fakta, grafik och små filmer berättar hur staden arbetar med att återanvända resurser och minska energianvändning för att sluta de olika kretsloppen. Nu är tanken att påbörja ett samarbete med utbildningsförvaltningen för att på ett lekfullt och inspirerande sätt ge elever på mellanstadiet kunskap om hållbarhetsfrågor med Reflow som utgångspunkt.

Stockholms stad har samarbetat med webbyrån Creuna och kommunikationsbyrån Futerra.

Från den 12-18 september kan du rösta på Reflow på designpriset.se

Läs mer om Reflow

Uppdaterad