Avstängning längs Ferievägen från 8 januari

Illustration på ny bebyggelse. Arkitekt: Dinell Johansson.
Arkitekt: Dinell Johansson.

Från 8 januari till och med juni 2018 kommer en del av Ferievägen att vara avstängd för trafik på grund av ledningsomläggningar och sprängningsarbete. En del av Tyska Bottens väg är sedan tidigare avstängd.

Avstängningarna görs bland annat för att Stockholm stads entreprenör, Sveab, ska lägga om ledningar längs Ferievägen och Tyska Bottens väg. Den 8 januari påbörjar Sveab sprängning av berg vid den avstängda delen av Ferievägen.

Arbetet är en del i projektet Gubbkärrets gård, där Aros Bostadsutveckling AB kommer att bygga fem stadsvillor och ett parhus. Stadens arbeten beräknas pågå till årsskiftet 2018/2019. Under hösten 2018 beräknas Aros Bostadsutveckling AB påbörja sin byggnation av bostäder.

Kartan nedan visar avstängningarna. Orange linje visar avstängning från 8 januari till och med juni 2018. Rosa linje visar avstängning underkvartal 4 2017–kvartal 2 2018. Streckad blå linje visar arbetsområde. Var uppmärksam på skyltningen i området.

Kartvy med arbetsområde och avstängningar markerade.
Karta: Stockholms stad

Läs mer om Nockebyhov 1:1 (Gubbkärrets gård)

Uppdaterad