dcsimg

Fatbursparkens pop up-park -en plats för sommarhäng

Pop up-parken i Fatbursparken är en mötesplats för solstolshäng, bokläsning och bordtennisspel även denna sommar. Nytt för i år är att en glasskiosk flyttat in i den tillfälliga parken. Njut av tillvaron, ta med lunchen till parken, se stadsodlingslådorna eller ta med dig egen grillkol och använd grillen!

I Fatbursparkens Pop up-park kan du under sommaren låna bordtennisrack och olika spel. Måndag till fredag kl. 9.30-14.30 lånar stadens sommarungdomar ut spelen. Övrig tid lånas spelen ut av personal i glasskiosken, under den tid glasskiosken är öppen. Fråga gärna våra sommarungdomar om du undrar över något.

Arbetet med Fatbursparkens pop up-park är ett samarbete mellan Trafikkontoret, Södermalms stadsdelsförvaltning och Exploateringskontoret.

Läs mer om stadens sommargågator och pop up-parker på: serdumöjligheterna.se

Uppdaterad