dcsimg

Hagastaden bjuder in till öppet hus den 19 november

Flygbild över Hagastaden september 2018
Flygbild över Hagastaden september 2018. Fotograf: Lennart Johansson.

Måndagen den 19 november bjuder staden in alla intresserade till ett Öppet hus kring vad som är på gång i Hagastaden. Välkommen till restaurang Station mellan klockan 18:30-20:00. Lokalen håller öppet ytterligare en timme, till kl 21:00, då du kan ställa dina frågor till våra sakkunniga.

Vad? Öppet hus om Hagastaden

Exploateringskontoret berättar vad som händer i projektet, med fokus på trafikfrågor och den blivande Norra stationsparken. Du får höra mer om planerna för runda huset av Vectura Fastigheter och tunnelbaneutbyggnaden av FUT, Förvaltning för utbyggd tunnelbana. Dessutom finns Norrmalms Stadsdelsförvaltning på plats.

När? Måndag 19 november, kl. 18.30 – 20.00. Frågestund fram till kl 21.00 då lokalen stänger.

Var? Restaurang Station (Gävlegatan/Norra Stationsgatan).

Vi bjuder på kaffe och kaka.

Här är lite bilder från förra årets välbesökta informationsmöte

Uppdaterad