dcsimg

Varva träning med läxläsning i nya Hjorthagshallen

För den som vill läsa läxor samtidigt som man inte vill missa träningen kommer nya Hjorthagshallen vara en perfekt idrottshall. I anslutning till träningslokalerna byggs nämligen ett speciellt utrymme för den som även vill fokusera på studierna i anslutning till träningspassen.

Bygget av Hjorthagshallen går som planerat och kommer att färdigställas under våren. Förutom en fullstor idrottshall på 20X40 meter med läktare för publik kommer Hjorthagshallen att inrymma en fäktningssal.

Den nya fäktningssalen är snart klar.

Fäktningssalen kommer att bestå av 5 infällda metallpister och 6 målade pister på linoleum/korkgolv. Vindor kommer vara nersänkta i golvet och kräva mindre underhåll än takmonterade anordningar. I anslutning till fäktsalen finns pentry, kläd- och vapenförvaring, fysrum samt vapenverkstad och tvättmaskin för all låneutrustning. Dessutom finns ett utrymme för läxläsning i anslutning till fäktningslokalen för att underlätta för alla som tränar i Hjorthagshallen att kombinera träning och studier.

Alla föreningar i hallen kommer ha tillgång till utrymmet för läxläsning och till fysrummet för skadeförebyggande och uppbyggande träning.

Hjorthagshallen invigs i augusti 2019.

Läs mer om Hjorthagshallen

Uppdaterad