dcsimg

Stort intresse för Teaterparken

Intresset för Teaterparken är stort. Nu är stadens parkpromenader helt fullbokade. Men det kommer finnas fler chanser att tycka till om utvecklingen av grönområdet.

Stockholms stad planerar att utveckla grönområdet mellan Telefonplan och Hägerstensåsen till en stadsdelspark som föreslås få namnet Teaterparken. En viktig del i det arbetet är att i ett tidigt skede samla in så många förslag och åsikter som möjligt från de som bor och verkar i området. Därför arrangeras under april parkpromenader där de som är intresserade får chans att tycka till.

Intresset för promenaderna har varit så stort att samtliga åtta tillfällen nu är fullbokade. Skulle det bli något återbud öppnas anmälan upp igen. Håll koll på Teaterparkens webbplats för information om det och allt annat i projektet.

För er som inte är med på promenaderna finns fler chanser att bidra till utvecklingen av Teaterparken. Under april kommer det att finnas en enkät på Teaterparkens webbplats, och lördagen den 11 maj blir det stor parkfest med uppträdanden och möjlighet att lämna förslag. Mer information om detta kommer inom kort.

Läs mer om Teaterparken

Uppdaterad