dcsimg

Medborgarpaneler i hela söderort

Sedan april 2019 finns stadens medborgarpanel om stadsutveckling i hela söderort. Genom att delta i panelen får du möjlighet att tycka till och vara delaktig i utvecklingen av ditt närområde. Hoppas du vill vara med!

Stockholms stads medborgarpanel om stadsutveckling är öppen för alla över 15 år som bor i söderort. Som medlem i den digitala medborgarpanelen får du 4-8 frågeomgångar per år via mail. Det är alltid frivilligt att svara och du kan när som helst avsluta din medverkan. Vid anmälan till medborgarpanelen får du svara på några få bakgrundsfrågor om dig själv. Det gör vi för att få en så representativ panel som möjligt som ska spegla medborgarna i stort.

De första medborgarpanelerna startade hösten 2018 i stadsdelsområden Skarpnäck och Enskede-Årsta-Vantör. Nu tar staden nästa steg och utökar paneler till hela söderort, det vill säga Skärholmen, Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och Farsta stadsdelsområde.

Återkoppling på resultaten sker på webbplatsen Stockholm växer. Din delaktighet ger oss mer kunskap och bättre underlag när vi utvecklar ditt närområde. Hoppas du vill vara med!

Läs mer och anmäl dig till medborgarpanelen.

Uppdaterad