dcsimg

Avstängning av bron över Värtabanan

En ny bro byggs över Värtabanan som ska ersätta den befintliga bron vid Södra Fiskartorpsvägen/Bobergsgatan. Bron är byggd i två delar och nu ska den gjutas ihop. Under tiden betongen härdar kan inte bron belastas.

Från och med den 11 maj kl 08.00 till den 26 maj kl 17.00 kommer bron över Värtabanan vara avstängd för motorfordonstrafik. I samband med avstängningen får busslinje 6, 75 och 55 omlagd körväg via Lidingövägen. Busslinjerna har omlagd körväg from 11 maj kl 05.00 till den 27 maj tom kl 05.00. Påstigning sker på hållplatser Gasverket och Drevergatan (mot Ropsten) och tillfällig ändhållplats blir Gasverket (mellan Jaktgatan och Norra Fiskartorpsvägen). Bussarna vänder via Madängsgatan och Lövängsgatan. Se illustration här nedan.

Bron kommer att vara öppen för gång- och cykeltrafikanter. 

Mer information om trafikförändringar finns under kommande störningar på sl.se eller ring SL Kundtjänst 08-600 10 00.

Läs mer om den nya bron över Värtabanan 

Uppdaterad