dcsimg

Kulturhus i Skärholmens gymnasium

Den 1 juli flyttar föreningen Folk in i Skärholmen gymnasiums lokaler. Lokalerna på 400 kvadratmeter kommer att rymma scenevenemang, ateljéer för konstnärer, projektrum och plats för workshops och rum för uthyrning.

Tanken är att föreningen Folk ska skapa en unik plats för förenings-och kulturlivet samt stärka det lokala kulturutbudet.

Projektet har möjliggjorts genom att utbildningsförvaltningen, Skärholmens gymnasium, SISAB, kulturförvaltningen, fastighetskontoret och föreningen Folk har samverkat i en gemensam vision om att skapa plats för föreningslivet i Skärholmen. Kulturförvaltningens kulturlots har lotsat samtliga aktörer för att möjliggöra etableringen för föreningen Folk.

Föreningen Folk arrangerar även Skärholmsdagen i år. Vi ses  lördagen den 14 september mellan kl 12-16!

Fokus Skärholmen

Uppdaterad