dcsimg

Arbetsuppehåll på Årstafältet i sommar

Det pågående arbetet på och längs Årstafältet gör uppehåll från den 15 juli till och med den 11 augusti.

Vecka 29-32 är det planerat uppehåll för allt pågående arbete på och längs Årstafältet. Det som däremot kan bli aktuellt under den perioden är att installera en brunn i höjd med Södra länkens tunnelmynning, en bit väster om Sandfjärdsgatan 10.  

Övriga veckor i sommar pågår lednings- och markförstärkningsarbeten som vanligt. Vi har även tömt dammen och nu påbörjat arbetet med den nya dammen. Det innebär bland annat gjutning av bottenplattor, schaktning och spontning, det vill säga stålplankor trycks ner i marken för stabilisera schaktväggen.

Har du frågor om projektet får du gärna höra av dig till arstafaltet.expl@stockholm.se . Vecka 26-33 kan svar på frågor dröja längre tid än vanligt.

Läs mer om Årstafältet

Uppdaterad