Tillfälliga saluhallen på Östermalmstorg är till salu

Foto: Felix Gerlach

Snart är det dags för handlarna i den tillfälliga saluhallen på Östermalmstorg att flytta tillbaka till den ordinarie saluhallen. Stockholms stad har inlett en försäljningsprocess av den tillfälliga saluhallen och nyligen publicerades annonsen. Passa på att se den här.

Den tillfälliga saluhallen öppnade i början av 2016 för att möjliggöra fortsatt handel under renoveringen av Östermalms saluhall. Nu är projektet inne i slutskedet och öppnandet av den ordinarie saluhallen planeras till den 23 januari 2020.

Den 18 juni 2019 beslutade fastighetsnämnden att staden skulle inleda en försäljningsprocess av den tillfälliga saluhallen. Annonsen ligger ute och Stockholms stad hoppas nu hitta en aktör som är beredd att förvärva byggnaden och flytta den till en ny plats.

Se annonsen på Skeppsholmens webbplats (extern länk).

Läs mer om Östermalms saluhall

Uppdaterad