dcsimg

Katarinavägens cykelbana stängs tillfälligt av

Vid arbetena med nya busshållplatser på Katarinavägen kommer arbetsområdet att utökas och från 20 maj kommer cyklister att behöva leda cykeln en kort sträcka. Detta gäller som längst till 8 juni men förmodligen blir arbetena klara tidigare.

Nu bygger vi busshållplatser som kommer att börja användas i samband med att huvudbron börjar användas och Katarinavägen öppnar för bussar igen den 26 oktober. De norrgående bussarna kommer att stanna i höjd med Katarinavägen 11. Vid bygget av denna hållplats behöver delar av vägen att stängas av och det innebär mindre yta för gående och cyklister. 

Arbetena beräknas pågå som längst till 8 juni och under denna period kommer cyklister att uppmanas kliva av cykeln och leda den en kort sträcka. 

Klicka här för att se bilden i högre upplösning. 

Läs mer om Slussens ombyggnad

Uppdaterad