dcsimg

Tyck till om Hagsätra och Rågsved på ny webbplats

Nu finns en ny webbplats där du har chansen att tycka till om dina kvarter i Hagsätra och Rågsved. Dina åsikter och idéer tar vi med oss i det pågående arbetet med att utveckla området.

Sedan hösten 2016 pågår stadsutvecklingprojektet Fokus Hagsätra Rågsved. Där ingår bland annat att bygga över 3 000 nya bostäder, utveckla parker, och öka tryggheten i området. En viktig del av projektet är att invånarna ska vara delaktiga, med gott om möjligheter att påverka genom att lämna idéer och synpunkter.

Som en del i det arbetet startas nu webbplatsen "Mitt Hagsätra Rågsved". Här finns möjligheter att bidra med förslag, ställa frågor och ta del av tidigare undersökningar i området. Just nu finns det till exempel chans att tycka till om Rågsved i åtta minienkäter på olika teman som Rågsved centrum, Bjursätragatan och möjliga nya aktiviteter i stadsdelen. De svar som kommer in tar vi sedan med oss i det fortsatta arbetet med området.

 

Mitt Hagsätra Rågsved

Stadsutveckling i Hagsätra och Rågsved

Uppdaterad