dcsimg

Nu kan du som boende i Norra Djurgårdsstaden tycka till om din utemiljö

Hur ni som bor i Norra Djurgårdsstaden upplever era gårdar är en viktig pusselbit i arbetet med att planera för klimatan¬passade och grönskande utomhusmiljöer.

Genom att svara på enkäten hjälper du oss att få en ökad förståelse och kunskap för hur bostadsgårdar och takterrasser faktiskt används och upplevs. Utifrån de svar vi vår in kan vi fortsätta arbeta för att förbättra planeringsverktyg som grönytefaktorn.

Enkäten är öppen fram till 28 oktober.

Tyck till om din utemiljö. (extern)

Stort tack för din medverkan!

Dela gärna

Dela gärna den här informationen till boende och dina grannar i Norra Djurgårdsstaden, så att så många som möjligt får chans att ge sina tankar och synpunkter kring sin utemiljö. Dela enkäten (extern)

Uppdaterad