Ny visionsfilm för Värtahamnen

Norra Djurgårdsstaden växer söderut och i veckan presenterades en ny film som visar hur framtida Värtahamnen kommer att bli. Filmen är framtagen tillsammans med Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

I Värtahamnen växer en ny stadsdel fram med blandade funktioner såsom bostäder, kontor, handel och service. Den befintliga färje- och kryssningsverksamheten kommer bevaras och totalt planeras området rymma cirka 1 700 bostäder och 20 000 arbetsplatser. Nu har regissörer, skådespelare, kompositörer, arkitekter och fastighetsägare skapat en bild av framtiden. På tre minuter får du uppleva hur Stockholms nya stadsdel kommer att gestalta sig när den står färdig.

Filmen är ett samarbete mellan Stockholms stad och Stadsutvecklarna i Värtahamnen. (extern länk)

Klicka här eller på bilden nedan för att se filmen.

Uppdaterad