Evenemanget Grow´in Skärholmen

Bild på logotypen för evenemanget Grow´in Skärholmen 16/9-1/10 2021

Idag startar evenemanget Grow’in Skärholmen! Programmet innehåller olika temadagar, samtal, möten och aktiviteter som vänder sig till boende och näringsliv.

Evenemangstorg i Skärholmen 

Mellan den 16 september och 1 oktober pågår evenemanget Grow’in Skärholmen. Under denna period förvandlas torget vid Spegeldammen till ett evenemangstorg. Välkommen till samtal, möten och aktiviteter som lyfter Skärholmens utvecklingspotential och framtid för boende och näringsliv – nuvarande och framtida.

Program

Evenemanget inleds med temat Vision. Andra temadagar är Innovation och hållbarhet, Stadsutveckling, Utbildning samt Leva och Bo som alla berör Skärholmens utvecklingspotential utifrån olika perspektiv, idag och i framtiden.

Här hittar du programmet Grow´in Skärholmen:
Program för Grow´in Skärholmen

Medverkande

Initiativet kommer från centrumägaren Grosvenor och Skärholmens stadsdelsförvaltning. Politiker och experter deltar i evenemanget, såväl som ett antal stora och små aktörer och verksamheter, från Skärholmen och från andra delar Stockholm såsom Tengbom, Kungliga Tekniska Högskolan, Södertörns högskola, Röda Korset, Konstfack, Värmeverket Bredäng och Fastighetsägarna Stockholm. Även internationella aktörer finns representerade, som Plug and Play, världens största innovationsinkubator som planerar att etablera sig i Skärholmen Centrum.

Uppdaterad