Nya guidade turer på Årstafältet

Foto: Lennart Johansson
Foto: Lennart Johansson

Nu finns chansen att lära sig mer om nya Årstafältet. I juni blir det guidade turer runt fältet.

På Årstafältet ska det byggas en helt ny stadsdel med bland annat över 6 000 bostäder, förskolor, fotbollsplan och en stor park. Som ett sätt att erbjuda mer kunskap om planerna för området hölls i höstas fyra guidade turer runt fältet. De blev snabbt fullbokade, så nu bjuder vi in till nya i år med start i juni. 

Onsdagen den 15:e juni och tisdagen den 21:e juni håller en av Årstafältets projektledare i en promenad runt fältet för att berätta om hur stadsdelen är tänkt att bli i framtiden och även ge er senaste nytt i projektet. Promenaderna startar klockan 18.00 och pågår i ungefär en och en halv timme, det är en cirka 3 kilometer lång tur som i första hand går på asfalterad gångbana. 

Om du vill vara med anmäler du dig till jacob.hellgren@stockholm.se och anger vilken datum du är intresserad av. Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs. Om du inte får plats planeras fler promenader efter sommaren. Vi återkommer med mer information kring det.

Läs mer om projekt Årstafältet

Uppdaterad