Välkommen på Slakthusdagen 6 maj

Lördag 6 maj är det dags för Slakthusdagen. Verksamheterna i Slakthusområdet öppnas upp och området fylls av aktivitet. Stockholms stad tillsammans med befintliga och kommande aktörer i området välkomnar stora som små med vandringar, musik, uppträdanden och utställningar.

Slakthusdagen 6 maj är starten på ett planerat årligt återkommande evenemang. Stockholmare och besökare får en förhandstitt på områdets utveckling från ett hundraårigt industriområde till en unik blandstad med fokus på mat, kultur och upplevelser.

Det blir allt från vandringar till uppträdanden, workshops, utställningar, musik, mat och fika. Evenemanget håller på klockan 11-15 i och kring Förbindelsehallen på Stora Skorstensgatan, nära Globen tunnelbana och tvärbana. Utbudet passar alla åldrar. Läs mer om program och aktiviteter på evenemangssidan.

Stockholms stad och områdets befintliga och kommande verksamheter, fastighetsutvecklare, byggaktörer och artister skapar dagen tillsammans. Hoppas vi ses!

Evenemangssida Slakthusdagen 6 maj

Uppdaterad