Nu öppnar lekplats i Väständaparken

I början av juli blir det mera lek i nya Väständaparken i Årsta. Men de sista delarna av parken dröjer lite till.

Nästa vecka blir det mera lek i Väständaparken, som ligger mellan Sandfjärdsgatan och Årstavägen vid Johanneshovsvägen. Senast den 7 juli öppnar större delen av en ny lekplats, med små hus, sandlåda och gungbräda bland annat. Då kommer du även att kunna gå hela vägen genom parken från Sandfjärdsgatan till Årstavägen.

På grund av problem med stålleveranser är däremot den stora trappan i parken försenad, vilket också försenar en rutschkana som är kopplad till trappan. Arbete med trappan kommer att pågå under sommaren, och den planeras att vara färdig i slutet av augusti. Rutschkanan ska stå klar under hösten.

Under hösten blir det även invigningskalas, mer information om det kommer efter sommaren.

Läs mer om projektet

Uppdaterad